Mannen geven meer geld uit aan boxershorts

31 mei

Boxershorts niet meer van de grote warenhuizen
De tijd dat mannen hun boxershorts bij de grote warenhuizen kochten is voorbij. Vroeger gingen de meeste mannen naar een van de bekende grote warenhuizen om hun boxers uit te kiezen, maar mannen worden steeds veeleisender als het om ondergoed gaat en kiezen steeds vaker voor een betere kwaliteit als het om hun boxershorts gaat. Daarnaast past het bij de ontwikkeling dat steeds meer mannen zelf hun broekjes uitkiezen terwijl vroeger vooral de vrouw of moeder de boxershorts voor hun man uitkoos. Tegenwoordig nu de meeste mensen online boxershorts kopen, is dat natuurlijk veranderd.

Kwaliteit boxershorts
Voor vrouwen speelt het al langer een grote rol om naar de kwaliteit van hun lingerie te kijken en hier veel eisen aan te stellen. Voor mannen speelde dit vaak geen grote rol, maar ook zij stellen nu eisen aan hun boxershorts. Veel mannen laten zich nu van tevoren adviseren over hun aan te schaffen boxer en zoeken ook op het internet naar de beste prijs/kwaliteit verhoudingen. In het algemeen geven mannen de afgelopen jaren dan ook meer geld uit aan hun shorts.

Waar kijken mannen naar bij het kopen van boxershorts?
Voor veel mannen is de pasvorm van de boxershorts het belangrijkste. Daarnaast wordt de stof zeer belangrijk gevonden, waarbij vooral 100 procent katoen zeer geliefd is, maar ook bepaalde stretchstoffen worden als zeer aangenaam ervaren. Bovendien vinden mannen het zeer belangrijk welk merk hun boxers hebben en zijn ze daardoor ook zeer merkentrouw. Vooral de bekende underwear merken zijn zeer geliefd en kunnen rekenen op steeds meer mannen, die voor die merken gaan. Calvin Klein, Armani, Bjorn Borg en Dolce & Gabbana hebben steeds meer mannen die meer geld voor hun ondergoed uitgeven. Sterk stijgend in populariteit is op het moment MuchachoMalo ondergoed.

Gemiddelde prijs voor boxershorts
Tien jaar geleden betaalden de meeste mannen niet meer dan 8 euro voor hun onderbroeken, maar deze tijd lijkt voorgoed voorbij. Doordat mannen meer eisen stellen aan de kwaliteit van hun boxers, geven zij hier ook sneller meer geld aan uit en het gemiddelde bedrag wat door mannen aan ondergoed wordt uitgegeven is de afgelopen jaren sterk gestegen. Momenteel geven mannen ongeveer tussen de 25 en 30 euro uit aan een boxershort. Maar de bedragen van boxershorts kunnen ook oplopen tot boven de 50 euro per boxershort.

Vrouw stelt ook eisen aan boxershorts man
Ook veel vrouwen vinden het belangrijk dat hun vriend of man een goede boxer aan heeft. Vrouwen vinden een man in een mooie boxers namelijk veel aantrekkelijker dan een man in een saaie witte onderbroek. Veel redenen voor mannen om iets meer geld aan hun boxershorts uit te geven.

Ons favoriete boxershortwinkel is zonder twijfel https://www.twyst.nl