Everon Jackson Hooi lanceert eigen ondergoedlijn!

22 jul

ondergoedOndergoed van Nederlandse bodem zien we niet zo heel vaak voorbij komen, maar we hebben er eindelijk een merk bij: “Bolas” van GTST acteur Everon Jackson ¬†Hooi.

Everon had het al lang in zijn hoofd zitten om een eigen ondergoedlijn te beginnen. Na een lange tijd wikken en wegen heeft hij de knoop doorgehakt en is hij zijn lijn gestart. Zijn doel was een underwear lijn op de markt te brengen waarin iedereen zich comfortabel voelt en zich goed in kan vertonen. Ook Everon voelde zich pas voor het eerst comfortabel in de sportschool toen hij zijn eigen boxershorts aan had. “Als je in de gym bent en je trekt je kleren uit en de boxershort is het enige wat men nog ziet, dan moet het er gewoon goed uitzien!” “Een ondergroek is iets dat natuurlijk heel intiem is”

“Bolas” staat voor ballen, niet verwonderlijk dat de slogan van het merk luidt “for men with balls! De modellen die hij gebruikt voor zijn campagne zijn gecast op Instagram door middel van een wedstrijd en het resultaat mag er zijn: stoere gasten die inmiddels al op Curacao zijn geweest voor een geweldige fotoshoot.

Of het ondergoed van Everon Jackon Hooi een succes gaat worden weet niemand nog op dit moment, maar zijn bekendheid heeft hij natuurlijk mee. Of de kwaliteit van de boxers ook zo goed zullen zijn als hij belooft, is natuurlijk nog maar de vraag! Wij wensen hem in ieder geval heel veel succes!

underwear